ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)

Iόνιο Πανεπιστήμιο

(0 αξιολογήσεις)

Η σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Αργοστόλι είναι μια σχολή που ασχολείται με την επιστήμη των τροφίμων και την τεχνολογία τους. Η σχολή αυτή προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε θέματα όπως η τροφική χημεία, η τροφική μικροβιολογία, η τεχνολογία τροφίμων και η διατροφή.Η σχολή έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές της στην επιστήμη των τροφίμων και να τους παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς τροφίμων. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω πρακτικών ασκήσεων και ερευνητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τη βιομηχανία τροφίμων και τους επιστήμονες του κλάδου.Η σχολή έχει επίσης στόχο να προωθήσει την έρευνα στην επιστήμη των τροφίμων και να συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων τροφίμων. Η σχολή συνεργάζεται με άλλα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την ανταλλαγή γνώσεων και την ανάπτυξη κοινών ερευνητικών προγραμμάτων.

Βάση εισαγωγής 2023 (90%):
9094 μόρια
Πληρότητα 2023 (90%):
63%
Πόλη: Αργοστόλι
Πληθυσμός (2011): 9748
Αξιολογήσεις
Ακολούθησέ μας
© Pyxis.edu.gr 2024