Αξιολογήσεις
 (2,17 / 5)
Από χρήστη: Gmoutzou
Δημοσίευση: 06/02/2022 7:29 μμ.
Σχόλιο:
Την περίοδο 2004-2008 που φοίτησα ήταν η πιο δημοφιλής παιδαγωγική σχολή με βαθμό εισαγωγής πάνω από 17.500 μόρια. Δυστυχώς, κτιριακά ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Τα πρώτα μαθήματα τα έκανα σε κάτι λυόμενα κτίρια εκτός σχολής και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του περίφημου πύργου, που ακόμα και τώρα δεσπόζει στο Αριστοτέλειο, και πάλι τα περισσότερα μαθήματα γίνονταν εκτός πανεπιστημίου στο αμφιθέατρο της παλιάς παιδαγωγικης Ακαδημίας. Το πρόγραμμα σπουδών ήταν στραμμένο σχεδόν στο σύνολό του στην αντιρατσιστική εκπαίδευση.
 (3,33 / 5)
Από χρήστη: Pk86
Δημοσίευση: 06/02/2022 11:21 πμ.
Σχόλιο:
Η παλιά Βιομηχανική Πληροφορική. Σαν σχολή λίγο υποτιμημένη λόγω βάσεων. Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος θέλει, μπορεί να μάθει πολλά πράγματα και να βρει μέσω διασυνδέσεων και μια καλή πρακτική, ακόμα και στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να πω ότι ο τρόπος διδασκαλίας βοηθάει και πολύ βέβαια. Είναι σχετικά οργανωμένο τμήμα με κάποιους καλούς καθηγητές αλλά για να κανείς το επόμενο βήμα, θέλει προσπάθεια και διάβασμα. Γνωρίζω περιπτώσεις φοιτητών που έκαναν πρακτική στο εξωτερικό μέσω της σχολής και συνέχισαν να δουλεύουν μετά το πτυχίο.
 (2,5 / 5)
Από χρήστη: pyxis
Δημοσίευση: 04/02/2022 8:01 μμ.
Σχόλιο:
Μια σχολή με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα σπουδών που προσπαθεί να καλύψει ένα τεράστιο εύρος γνώσεων αλλά εν τέλει αυτό λειτουργεί αρνητικά στον βαθμό εξειδίκευσης των αποφοίτων. Κακή οργάνωση - ειδικά στα πρώτα έτη, με υπεράριθμους φοιτητές, ουρές για να παραδώσεις μια εργασία, κλπ. Ελάχιστες έως ανύπαρκτες ευκαιρίες απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας και επαφής με την αγορά εργασίας. Ιδιαίτερη μίξη διδακτικού προσωπικού, σχεδόν στο σύνολο γνωρίζουν καλά το αντικείμενο αλλα πολλές φορές λείπει ο επαγγελματισμός και η γνώση βασικών κανόνων συμπεριφοράς. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρετικοί/super-star καθηγητές που ανεβάζουν το τμήμα και αξίζει να συνεργαστείτε μαζί τους. Αν σας αρέσουν τα μαθηματικά, η φυσική, τα ηλεκτρονικά, ο προγραμματισμός, οι αλγόριθμοι, η ρομποτική, ο ήχος και η εικόνα this is the place to be. Φυσικά θα είναι 5 χρόνια έντονης προσπάθειας που δεν εγγυώνται τίποτα απο πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης και η κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε ως απόφοιτοι θα είναι ακόμα πιο απρόβλεπτη και αόριστη - βέβαια με αρκετό ψάξιμο και λίγη τύχη οι επαγγελματικές επιλογές (κυρίως εκτός ελλάδος) θα είναι πρακτικά απεριόριστες.
 (3,5 / 5)
Από χρήστη: iliastsipas
Δημοσίευση: 04/02/2022 7:39 πμ.
Σχόλιο:
Καλή σχολή με άπειρα επαγγελματικά δικαιώματα! Η οργάνωση του τμήματος είναι ικανοποιητική για τα Ελληνικά δεδομένα. Οι εγκαταστάσεις θέλουν ακόμα δουλειά. Το πρόγραμμα σπουδών (αν δεν ασχοληθείς με κάποιο project, τύπου formula student ή αντίστοιχο) είναι φτωχό! Η σύνδεση με την αγορά εργασίας είναι μηδενική. Στο διδακτικό προσωπικό αναλόγως τον τομέα ειδίκευσης και εξειδίκευσης που θα επιλέξεις, μπορεί να γνωρίσεις αξιόλογα άτομα με πολλές γνώσεις στο αντικέιμενο του μηχανολόγου.
 (3,17 / 5)
Από χρήστη: koafgeri
Δημοσίευση: 03/02/2022 8:12 μμ.
Σχόλιο:
Όταν φοιτούσα, η σχολή ήταν καινούργια, δεν είχε δικά της κτήρια, και οι καθηγητές ήταν μέτριοι. Δεν υπήρχε οργάνωση και το πρόγραμμα σπουδών εξίσου μέτριο. Καμία σχέση με την αγορά εργασίας... Τώρα δεν γνωρίζω, ίσως καλυτερεψε, αλλά αμφιβάλλω.
 (5,0 / 5)
Από χρήστη: Sisyphus
Δημοσίευση: 03/02/2022 3:48 μμ.
Σχόλιο:
Επιλογή με καταφανώς άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επάγγελμα προσφοράς στην κοινωνία. Πολύ καλές εγκαταστάσεις, που καθιστούν πολύ καλή την διαμονή στις εγκαταστάσεις της σχολής. Επιπλέον, εκ του Τμήματος Σπουδών της Σχολής, το οποίο διαθέτει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, έχει καταρτισθεί ένα άρτιο και προσεγμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τέλος, το διδακτικό προσωπικό αποτελείται, μεταξύ άλλων, από καθηγητές εγνωσμένου κύρους άλλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
 (2,67 / 5)
Από χρήστη: Thanos85
Δημοσίευση: 30/01/2022 1:23 μμ.
Σχόλιο:
Δυσκολη σχολή πολλά εργαστήρια πολλές πρακτικές μηδέν αποκατάσταση
 (2,67 / 5)
Από χρήστη: Γιώτα
Δημοσίευση: 30/01/2022 11:51 πμ.
Σχόλιο:
Εξαιρετικοί καθηγητές.Υποβαθμισμένο τμήμα το οποίο δίνει ελάχιστες γνώσεις στη φιλολογία αν και αποτελεί παρακλάδι της. Όσον αφορά την εύρεση εργασίας θετικό είναι πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ως φιλόλογος και να διεκδικήσει μία θέση στα δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία καθώς και στα φροντιστήρια. Σίγουρα εάν κάποιος δεν πάρει στα σοβαρά την ταυτότητα του ως φιλόλογος και δεν ασχοληθεί μόνος του για να διδάξει φιλολογικά μαθήματα δεν υπάρχει περίπτωση να εργαστεί στον κλάδο
 (3,67 / 5)
Από χρήστη: Μαρια
Δημοσίευση: 25/07/2021 9:21 πμ.
Σχόλιο:
Πολύ ενδιαφέρον προγραμμα σπουδών κ κορυφαίοι καθηγητές, δυστυχώς δεν υπάρχει απορρόφηση στην αγορά εργασίας.
 (1,5 / 5)
Από χρήστη: eirinim26gr
Δημοσίευση: 25/07/2021 9:02 πμ.
Σχόλιο:
Είναι ένα από τα χειρότερα τμήματα σε οργάνωση. Έχει μηδενική σύνδεση με την αγορά εργασίας. Καλό πρόγραμμα σπουδών
Σελίδα 1 από 1
Ακολούθησέ μας
© Pyxis.edu.gr 2024