ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ)

Πανεπιστήμιο Πατρών

(0 αξιολογήσεις)

Η σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στην Αγρίνιο αποτελεί μια σύγχρονη εκπαιδευτική μονάδα που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων. Η σχολή αποτελείται από έμπειρους καθηγητές και ερευνητές με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς της επιστήμης τροφίμων, όπως η τεχνολογία τροφίμων, η βιοχημεία, η διατροφή και η υγεία.Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα όπως η παραγωγή, η επεξεργασία και η ανάλυση τροφίμων, η ασφάλεια τροφίμων, η διατροφή και η υγεία, καθώς και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων τροφίμων. Η σχολή διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια και εξοπλισμό, ενώ οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις τροφίμων και να συμμετάσχουν σε ερευνητικά προγράμματα.Η σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στηρίζει την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και της βιομηχανίας τροφίμων, παρέχοντας εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της τροφίμων και συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων που καταναλώνουμε.

Βάση εισαγωγής 2023 (90%):
9360 μόρια
Πληρότητα 2023 (90%):
100%
Πόλη: Αγρίνιο
Πληθυσμός (2011): 55097
Αξιολογήσεις
Ακολούθησέ μας
© Pyxis.edu.gr 2024