ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

(0 αξιολογήσεις)

Η σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου βρίσκεται στην Καλαμάτα και προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων. Η σχολή έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, επεξεργασία και διανομή τροφίμων, καθώς και στην ανάλυση και αξιολόγηση της ποιότητας των τροφίμων.Τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν μαθήματα στη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, τη διατροφή, την τεχνολογία τροφίμων και τη διαχείριση της ποιότητας. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών επικεντρώνονται στην εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η τεχνολογία τροφίμων, η διατροφή και η υγεία, η διαχείριση της ποιότητας και η ασφάλεια των τροφίμων.Η σχολή διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για τη διεξαγωγή ερευνητικών δραστηριοτήτων και πειραματικών εργαστηρίων. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω πρακτικών ασκήσεων και πειραματικών εργαστηρίων.Η σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων και να αναπτύξουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον σχετικό τομέα.

Βάση εισαγωγής 2023 (90%):
9870 μόρια
Πληρότητα 2023 (90%):
100%
Πόλη: Καλαμάτα
Πληθυσμός (2011): 54100
Αξιολογήσεις
Ακολούθησέ μας
© Pyxis.edu.gr 2024