ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)

(0 αξιολογήσεις)

Η σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε διάφορους τομείς, όπως η τεχνολογία των τροφίμων, η διατροφή και η υγεία, η ασφάλεια των τροφίμων και η ποιότητα των τροφίμων. Η σχολή διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, ενώ οι καθηγητές είναι έμπειροι επαγγελματίες με εξειδίκευση στην επιστήμη των τροφίμων. Η σχολή έχει στόχο να παράγει απόφοιτους με εξειδίκευση στην επιστήμη των τροφίμων, οι οποίοι θα είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς και να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων παγκοσμίως.

Τηλέφωνο γραμματείας: 00302310013908

Ιστοσελίδα τμήματος: https://www.food.ihu.gr/

Βάση εισαγωγής 2024 (90%):
12760 μόρια
Πληρότητα 2024 (90%):
100%
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Πληθυσμός (2011): 789191
Αξιολογήσεις
Ακολούθησέ μας
© Pyxis.edu.gr 2024